Sylo Crypto Wallet-leverandør utvides til India med Bitbns Exchange Partnership

Sylo, en digital vannleverandør, har gått sammen med Bitbns , en kryptobørs med base i India. Dette trekket kommer i et bud fra lommebokleverandøren om å utvide seg til Indias nye marked etter at det ble gjenopplivet med høyesteretts kjennelse.

Krypto i etterspørsel i India

Helt siden den offisielle velten av Indias sentralbankers forbud mot kryptotransaksjoner, gjort av Høyesterett, har kryptområdet i India sett en monumental bølge i aktivitet. Investorer og handelsmenn over hele bransjen er tilbake på den nylig slags juridiske eiendelen mens landet finner ut hvor det vil stå på krypto som helhet.

Med sikte på å få mest mulig ut av den raske økningen i etterspørselen, prøver Sylo og Bitcoin Circuit å lette kjøpsprosessen og deretter lagre forskjellige former for krypto for sine indiske innbyggere. Planen nå er å gjøre det gjennom Sylo Smart Wallet .

75% av Indias Unge Befolkning handler og eier Cryptocurrency

Mulighetene rikelig, sier Dahake

Sylo, med base i New Zealand, uttalte at India alene så en økning i påmeldinger for lommebok-appen, med en sum på 500% for 2. kvartal 2020. India holder nå nesten en tredjedel av lommebokens 250 000 brukere, og opp 30% av den totale demografien.

Gaurav Dahake står som administrerende direktør i Bitbns, og ser en uventet mulighet i de nylige politiske trekkene i India. Med de siste restriksjonene som ble lagt på Kina-baserte plattformer for sosiale medier, som TikTok og WeChat, sier Dahake at India selv nå har potensialet til å utvikle sin egen iterasjon av nisjene som WeChat og TikTok fyller, mens ikke krenker personvernet til folket.

Tilveiebringer for de ubankede

Gjennom lommebok-appen til Sylo, tilgjengelig på både Android og iOS, er brukerne i stand til å sende og lagre krypto, med muligheten til å bruke den gjennom en desentralisert nettleser basert på Ethereum- nettverket. Sylo har videre muligheter for meldinger, så vel som video- og lydanrop i appen sin, noe som tjener til å forbedre populariteten.

Med dette partnerskapet presenterer en ny løsning seg for den ubankede befolkningen i India, ettersom de bare trenger et telefonnummer eller en e-postadresse for å registrere seg for tjenesten.

I hjemmeterritoriene Australia og New Zealand fungerer Sylo som en sentral del av et prosjekt der, et som lar brukerne kjøpe Coke-brus til Bitcoin . Dette kan gjøres av en av 2000 automater spredt over de to nasjonene.